Stipendieregn på Citygymnasiet

2016-06-06

Stipendieregn på Citygymnasiet

Igår var det mösspåtagning och stipendieregn för årets studenter. Priset för bästa gymnasiearbete gick till Abel Sium. Felicia Gyllsten fick priset som årets...

Priset för BÄSTA GYMNASIEARBETE gick till Abel Sium, nominerad av förstelärare Jane Eklund-Craig:

”Jag vill rekommendera Abel Sium för stipendium i gymnasiearbete.  Han har skrivit om Sveriges påverkan av Invandring och har visat ett stort intresse för ämnet samtidigt som han visat färdigheter i att muntligt sammanfatta och presentera ett annat gymnasiearbete i en opponering.

Han har visat god förmåga att värdera och dra slutsatser om sina resultat utifrån val av metod och källor samt utifrån egna arbetsmetoder.”


Priset till BÄSTA KAMRAT, vårt HONNÖRSPREMIUM, efter nominering av läraren Maria Svanberg, gick alltså till Felicia Gyllsten,

"Felicia har stöttat andra elever i klassen när det har varit tungt och jobbigt att komma till skolan. Hon har också hjälpt flera i klassen med deras skolarbeten och uppmuntrat dem till att göra dessa och även hjälpt dem efter skoltid.

Vid grupparbeten är alltid Felicia den som välkomnar alla i gruppen och får med alla att vara delaktiga. Hon har också vid flera tillfällen stått upp för sammanhållningen i klassen och betonat vikten av att hålla ihop och värna om varandra"

Är du redo att se världen?

Här gör du enklast din ansökan till Västerås Citygymnasium. Skriv ut, fyll i, skicka in och du är på väg.
Varmt välkommen med din ansökan - vi ser fram emot att träffa dig!