Kandidat till årets företagare 2017

2017-01-21

Kandidat till årets företagare 2017

Västerås Citygymnasium AB föreslås som kandidat till årets företagare 2017 – Guldstänk

Västerås Citygymnasium AB grundades 2008 av läraren, rektorn, VD:n och entreprenören Eliseo Soria Reátegui utan en enda elev men med en skolentreprenör tillika lärare och rektor med en starkt brinnande vision om att bygga sin skola i världen! En skola som baseras på den interkulturella pedagogiken och med en tro på människans oändliga utvecklingsmöjligheter.

Genom sin otroliga drivkraft, sin enorma arbetsinsats och sitt mod och vilja att genomföra sin vision består gymnasiet idag av en skolkoncern med två aktiebolag, 270 elever och 50 anställda lärare verksamma i funktionella och fina lokaler mitt i Västerås City. Planer finns att expandera och etablera ytterligare ett gymnasium i Stockholm.

Eliseo är en lysande entreprenör med stort hjärta som har förmågan att identifiera och ta tillvara på nya möjligheter, och som ser problem som utmaningar att lösa. Eliseos vision är inte nådd utan skolentreprenören skapar förutsättningar för ytterligare tillväxt genom att kontinuerligt återinvestera i verksamheten och visar stark vilja till fortsatt utveckling inte bara i Västerås utan i Sverige och världen.

Med anledning av rådande politiska strömningar där intolerans, våld och förminskning av människor kan skönjas känns det än mer väsentligt att uppmärksamma och belöna den insats och det värde som Eliseo byggt upp genom sin skola i världen.

Även Eliseos historia och bakgrund förstärker än mer skälet att uppmärksamma entreprenörskapet. Västerås Citygymnasium AB är också ett bra exempel på en friskola med samhällsansvar och hållbarhet i fokus.

Är du redo att se världen?

Här gör du enklast din ansökan till Västerås Citygymnasium. Skriv ut, fyll i, skicka in och du är på väg.
Varmt välkommen med din ansökan - vi ser fram emot att träffa dig!